”Rapport om udformningen af travbaner og hensynet til hestens ve og vel” tager afsæt af nogle funderinger, som den svenske stortræner Timo Nurmos luftede i to numre af det svenske travsportstidsskrift Travronden i december 2020. Disse funderinger udkrystalliseret i rapporten og de to danske trænere Ken Ecce og Flemming Jensen giver deres besyv i forhold til Nurmos’ tanker.

Derudover er der eksklusive interviews med Ken Ecce og Flemming Jensen. De to fremtrædende danske travtrænere udtaler sig om betydningen af, at man gør alt for at vise, at alle i sporten arbejder på hestens præmisser – og her er de enige. De udtaler sig også om at køre med og uden sko, og her kan man godt forsvare at sige, at de to trænere ser lidt forskelligt på det. Eller gør de det?

Ken Ecce

Flemming Jensen

Læs de to træneres mangfoldige og spændende betragtninger i ”Rapport om udformningen af travbaner og hensynet til hestens ve og vel”. Og se, hvad resultat, du kommer frem til!

Link til rapport her.

Fotos: Kjeld Mikkelsen