Christian Lindhardt

Vel hjemme igen i Skive glæder Christian Lindhardt sig til at benytte de efter hans mening ganske fortrinlige træningsfaciliteter, Skive Trav byder på.

– Det er ikke for ingenting, at Skives træningsanlæg af nogle kaldes ” Lille Gros Bois”,  smiler træneren og fortsætter:

– Vi kommer begge, min bedre halvdel og jeg, fra Skive-egnen, idet jeg jo som bekendt er fra selve Skive by og Christina fra Løgstrup, der ligger blot en 15 – 20 km. fra Skive ned mod Viborg, så vi føler os hjemme her, og det er savnet af denne hjemegn, der – efter et par år ude i den store verden i form af Tyskland og Falster  – har fået os til at vende tilbage til rødderne, forklarer Christian Lindhardt.

For at være med til at gøre opmærksom på sin trænervirksomhed har Christian og Christina kastet sig ud i et anpartsprojekt med hesten Flint Stone som omdrejningspunkt.

Flint Stone er opdrættet af brødrene Frank og Preben Sørensen fra Stutteri Kinnerup. Hingsten er ikke så gammel, som forbogstavet i navnet kunne indikere.

– Hun er en åring, idet hun er født i 2018, men er svensk indregistreret. Jeg har selvfølgelig stor tiltro til den her velbyggede model, der er efter Wishing Stone af Fine Fuzz – altså et rent amerikansk produkt. Hvis hun lever op til de helt store forventninger, så skal hun jo ud mod de bedste svenske i sin årgang, og det ville jo kun være glædeligt, hvis det skulle ske. Men vi vil under alle omstændigheder lade manageringen tilpasse hestens evner og udviklingstendens.

– Vi byder hende ud i 10 anparter á 5.000,- kr. Her er træningsudgifterne resten af 2019 indregnet. Efter nytår bliver det så en tudse om måneden per anpart i løbende udgift. Vi har tilsagn fra en lille håndfuld interesserede. Skulle interessen for dette koncept mod forventning ikke være stor nok, vil jeg udlodde hende i procenter til de stadigt interesserede og så beholde resten selv. Her vil indsatsen for at få del i hende være proportionalt med procenterne – både hvad indgår up front betaling og løbende udgift, forklarer Christian.

Jackpot Club med Jens Glud Hansen som primus motor har anpartshesten Gabbi i træning hos Christian Lindhardt.

Gabbi poserer for fotografen

– Hun virker aldeles lovende. Afstamningen Coktail Jet – Borgogna A S er der jo ikke noget i vejen med, vurderer Christian Lindhardt.

Og det kan træneren have ret i: den italienske moder er tidligere registreret som ophav til en række fine væddeløbere som Beatriz, Magna Vang, Rasser Vang, Tua Vang og Enjoy The Coktail for blot at nævne nogle få stykker. Gabbi er opdrættet af Dorthe Christensen fra den nok så velkendte bryggerfamilie i Saltum.

Anparter i Gabbi kan købes via Jackpot Clubs hjemmeside.

Gabbi

Christina og Christian har aldrig solgt den gård, de havde inden udrejsen til Tyskland for nogle år tilbage.

– Lige nu er den ikke helt klar, men ind i det nye år skal vi helt sikkert få det hele på plads, så gården igen kan danne ramme og basis for min trænervirksomhed, lyder det slutteligen fra en altid optimistisk Christian Lindhardt.

Foto: Kjeld Mikkelsen