– Det er den sødeste hest i verden, forklarer Marie Louise Kristensen om dem fem år gamle hingst Master og Disaster, der er svensk indregistreret ved fødslen.

– Jeg passer ham altid i weekenden og er med, når han starter i en weekend ligesom i dag. Jeg har tidligere passet ham fuldtid hos træner Gitte Madsen, hos hvem jeg har passet en hel række gode væddeløbere, blandt andet Attila og Count On Me K G.

Marie Louise kom ind i travsporten for 11 år siden.

– Jeg har ikke nogen som helst baggrund i sporten, men min skolevenindes mo kom hos Søren Johansson, der dengang havde domicil på Billund Trav. Så hos ham kom jeg så til at arbejde indtil for fire år siden, hvor jeg kom til Gitte Madsen. Det var til at begynde med på  fuld tid, men inden for det sidste år er jeg begyndt at arbejde på en tobaksfabrik i Holstebro og er blevet pendler i og med jeg stadig bor i omegnen af Billund. Jeg har meget natarbejde, og arbejder så med hestene hos Gitte, især Master of Disaster, i weekenderne.

– Det giver tryghed i hverdagen at have fast arbejde, som jeg har fået det i Holstebro, men mit hjerte banker for hestene, og at arbejde med dem er min passion. At arbejde fast inden for travsporten er for usikkert et fundament, må man bare erkende, slutter en glad Marie Louise.