Bo Westergaard sendte fredag på Solvalla Malte Handfast, svensk jockey fra Axevalla-tragten, ud med staldens Mook i et sportrappa-løb for hopper med mellem 50.000 og 200.000 kr. på præmiekontoen.

Malte Handfast kørte topprofessionelt og vandt en sikker sejr med Mook fredag på Solvalla. Her ses parret på den efterfølgende sejrsparade ned forbi Solvallas publik-plats

Malte Handfast viste sig total cool. han lod Mook trave med indvendigt som sidste hest. Fandt ud i det fri med lidt af en halvbane endnu, og over opløbet kom Mook som skudt ud af en kanon og rundede alt og alle til sejr i tiden 1.13,6 2140 ma.

Yderst til venstre ses Malte Handfast ved siden af staldmand Christian Sejer (blå dragt). Til højre står Bo Westergaards hustru Martha sammen med et par repræsentanter for ejerne

Sejren gav 60.000 skr. til ejerne. Og stalden fik forhåbningerne til Grumbazz Kini senere på dagen, når 11. løb skal afvikles. Malte Handfast, der går på Wångan hestegymnasium, skal nemlig forvalte Grumbazz Kinis chancer i det løb, som er for indbudte hestegymnasie-kuske.

Malte Handfast havde et fast tag om Mook – og det resulterede i sejr efter cool styring

Foto: Kjeld Mikkelsen