Aalborg Væddeløbsbane kl. 16.02

Anden afdeling af DM for monté-ryttere gav sejr til Michelle Mønster, der kunne føre fra start til mål med Århus-hesten Sensei Bob. Et veltilpasset 1:19 tempo undervejs sørgede for, at hesten til slut havde kræfter nok til at afvise hele den angribende bande over opløbet. Hesten var tidligere i træning hos rytterens far, travtræner Knud Mønster i Skive. 300 m før stregen så Sensei Bob slået ud, men det var en skinmanøvre, for over opløbets sidste del var der ingen som helst tvivl om, hvor skabet skulle stå i det her løb.

– Jeg fik ham fejlfrit i voltestart, og det var jeg glad for, for han kan være lidt dum i denne startform. Vi havde lidt hjælpeudstyr i form af en murphyblænder til at klare starten. Han løb derfor uden at rigtigt at kunne se dem udvendigt for sig. Ind på opløbet, hvor han, som den gamle ræv, han er, gik lidt i stå, åbnede jeg ham lidt op igen, og så trak han atter, sagde rytteren om sejren med Sensei Bob.

De fem første over mål: Sensei Bob, Michelle Mønster – Sensation, Rikke Rohbach Bonde – Peter Bagger, Karoline Henriksen – Amazing Queen, Christian Schram – M T Heavens Dream, Kristina Jensen.

Stillingen efter anden afdeling:

KAROLINE HENRIKSEN 12 P

MICHELLE MØNSTER 11 P

SABINA GEMMELGÅRD 6 P

RIKKE ROHBACH BONDE 6 P

MARIANNE MECHLENBURG 4 P

CHRISTIAN SCHRAM 3 P

MARIA DUEHOLM SVENDSEN 2 P

NICOLE MARSING 2 P

KRISTINA JENSEN 2 P

CAMILLA ANDERSEN 0 P

 

Foto: KM FOTO