Aalborg Væddeløbsbane kl. 15.19

DM-debutanten, repræsentant for hjemmebanen Aalborg, Karoline Henriksen – til daglig medhjælper og rytter på Flemming Jensens træningscenter – rider først over stregen i første afdeling af DM for Montéryttere. Oddset over 27 – afstanden til de efterfølgende ganske overbevisende.

Karoline Henriksen med flot sejrsgestus vinder første afdeling af DM for Montéryttere

– Jeg var ikke nervøs. Når først jeg kommer ud på banen, så forsvinder nerverne. Min hest fløj bare rundt og der var masser af kræfter på sidste hjørne, så det var en god følelse, lød det fra den sejrende DM-rytter.

De første fem over mål i første afdeling: Algol, Karoline Henriksen – Chelsea, Sabina Gammelgård – Tzar Epice, Marianne Mechlenburg – V I P Holmsminde, Michelle Mønster – Speedy Muus, Maria Dueholm Svendsen.

Foto: KM FOTO