På JVB i går fredag den 23. februar afholdt søstrene Julie og Maria Morin fra firmaet Mosson reception i ponyklubbens lokaler under den store siddetribune. Over hundrede gæster var mødt op. Der var en gemytlig stemning, en liflig buffet, og tid til hyggelige snakke de fremmødte imellem.
I et lille års tid har søstrene haft forretningslokale på JVB. Receptionen var i anledning heraf en indbydelse til forretningspartnere, samarbejdspartnere, potentielle kunder og andre interesserede til at møde den verden, Mosson lige netop nu dagligt færdes og arbejder i og for.
Søstrene Julie og Marie har sammen med deres team af højt kvalificerede medarbejdere udviklet en app, Mosson Stable, der efter alt at dømme vil kunne gøre livet lettere i landets væddeløbsstalde og væddeløbsstutterier. Med app’en kan man ifølge Mosson styre hestenes historik på en let og elegant facon, hvor informationer kan indtastes i takt med de ruller ind. Til glæde for trænere, opdrættere, staldfolk og hesteejere.

Julie Morin fra Mosson byder receptionsgæsterne velkommen

Julie annoncerede under sin velkomsttale, at app’en Mosson Stable nu var endelig programsat til at blive lanceret den 21. marts. App’en har været prøvekørt i en række teststalde, men altså: den 21. marts bliver den for alvor kastet ud på markedet.
Der var mange af gæsterne, der aldrig havde været på JVB før, og Julie og Maria havde allieret sig med Anne-Marie Nordby Kjær, der stod for en staldrundvisning til de, der var interesserede, og det var der mange, der var.

Et vue ud over receptionens mange gæster

At løbsdagen så sandelig stod i Mossons tegn blev understreget af, at der i dagens femte løb blev dystet om Mossons Ærespræmie. Maria kunne efter løbet overrække ærespræmien til hjemmebanetræneren Michael Lønborg, som på mesterlig vis styrede løbets storfavorit Dino Silvåkra til sikker sejr.

Tekst: Allan Loft. Foto: KM FOTO