Lørdag den 14. april 2018:

Kl. 15 åbnede Niels Jørgen Jensen, manden bag Stutt. Shadow, dørene til sine stalde og arbejdsrum. Kaffen var klar, kagerne parate, og et talstærkt antal besøgende kastede sig over herlighederne.

Kort efter præsenterede stutteriet de tre hingste, der fysisk opholdt sig på stutteriet.

Denne flotte Magic Technique står nu klar til avlstjeneste på Stutt. Shadow. Foto: Kjeld Mikkelsen/KM FOTO

Den første var den nytilkomne Magic Technique.

Gæsterne får præsenteret avlshingsten Wicker Hanover. Foto: Kjeld Mikkelsen/KM FOTO

Derefter fulgte Wincker Hanover.

Hambletonianvinderen 2011, Broad Bahn. Foto: Kjeld Mikkelsen/KM FOTO

Som tredje og sidste levende billede blev vinderen af Hambletonian 2011, Broad Bahn vist frem – og han storskrydede med sine lydsærke vrinsk til ære for de fremmødte.  Ud over de tre nævnte hingste tilbyder stutteriet sæd fra en lang række vel-meriterede hingste – se mere på stutteriets hjemmeside 

Stutteriejeren himself i samtale med nogle af gæsterne, blandt andet dyrlæge og opdrætter H. C. Sørensen, Biersted. Foto: Kjeld Mikkelsen/KM FOTO

Folk besigtigede herefter faciliteterne på egen hånd, og man samledes i større eller mindre grupper og delte oplevelser og synspunkter. Der blev virkeligt networket.

Der er en hestepraxis med dyrlæge på Stutt. Shadow. Den har parret Jeanette og Ole benyttet til en af deres islænder-hopper, der havde fået en skade – nu er de ofte på besøg på stutteriet – også i dag – og de vandt en fribedækning ved Broad Bahn – hovedgevinsten i dagens amerikanske lotteri – har vi nu nogle nye hesteejere i travsporten? Foto: Kjeld Mikkelsen/KM FOTO

Åbent hus – eftermiddagen blev krydret med et amerikansk lotteri. Hovedgevinsten, en fribedækning ved Broad Bahn gik til parret Jeanette og Ole fra islænderstutteriet Ny Nørregård fra Bindslev.

– Vi er helt overraskede. Nu må Ole købe en travhoppe, udbrød Jeanette.

Ole lød lidt mere forbeholden, men så dog trods alt glad ud.

Parret har stor erfaring med deres islænderheste, men har aldrig rigtig været inde i travsporten.

– Jeg kan godt være lidt nervøs for, hvad det koster at satse på travopdræt, men vi må tænke over sagen. Måske kan vi også sælge bedækningsretten, men nu må vi hjem og sove på det, funderede Ole. Parret havde stor held denne eftermiddag og høstede flere gevinster i lotteriet, blandt andet gavekort til spil på travbanen i Aalborg.

Allan Kristensen med gevinst. Foto: Kjeld Mikkelsen/KM FOTO

Travtræner Allan Kristensen var også heldig og vandt en måneds fri træning af en travhest hos sin kollega Pauli Andersen. Det skal man nok få meget sjov ud af på travbanen i Aalborg.

Der var lang kø foran buffeten. Foto: Kjeld Mikkelsen/KM FOTO

Efter lotteriet serverede Stutt. Shadow aftensmad i form af kødstykke, flødekartofler og salat samt øl og vand, så de fremmødte ikke behøvede at gå sultne hjem – og et orkester var hyret til at spille taffelmusik under middagen samt spille op til dans efter måltidet.

Så spilles der op til dans. Foto: Kjeld Mikkelsen/KM FOTO

Der blev hygget igennem denne lørdag på Stutt. Shadow.

Ude pa marken flokkedes man og drøftede undrende, hvad det nu var man havde gang i inde på gården – hvad skulle alle de høveder nu? Foto: Kjeld Mikkelsen/KM FOTO